Mine yndlingskostumer (2000-2016)

I ikke-prioriteret rækkefølge er her de dragter, jeg har været gladest for fra jeg begyndte at sy dragter og til idag (ca. år 2000-2016). Nogle af dem har jeg stadig, nogle af dem er solgt, en enkelt har jeg mistet under vejs.


Blå doubletjakke

 

Jakken er syet af uldrester, jeg fik af min ven. Den har vidt hørfor. Jeg syede den til kampagnen “De forviste” – en rollespilskampagne afholdt af Rottehullet/Solhverv. Jeg blev så glad for jakken, at jeg også brugte den til hverdag.


Magiker/sortelverdragt

   

Kostumet er sammensat af forskellige andre kostumer. Det er primært syet af stofrester og bomuldslærred (rester fra min første kappe). Kostumet består af pludderbukser, kofte med puffede ærmer og vest. Kappen (i gennemsigtigt sølv/sort stof) var sat på skuldrene med sikkerhedsnåle.


Blå uldkjole

Kjolen er syet af tynd mørkeblå uld. Den er beregnet til at være andet lag i min middelalderdragt – altså laget over underkjolen, men under overkjolen. Jeg har dog mest brugt den uden noget over. Den er syet med kiler i siderne og en syning midt for og midt bag.

Sort kjole med pufærmer

 

Kjolen er en omsyning af mit første kostume. Den havde store puffede ærmer og et lille slæb. Den var meget anvendelig i den korte periode, jeg nåede at have den, både som overkjole og under andre kjoler. Jeg har siden syet en del kjoler, som minder om den, fordi jeg var så glad for denne første udgave.


Rød og blå uldkjole

  

Kjole syet af rød og blå frakkeuld. Kjolen har metalknapper foran og på ærmerne.


Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/