Salg af dragter

Bestilling:

Hvis du har lyst til at købe en af mine dragter, så send mig en mail til kostumegalleriet@gmail.com og vedhæft gerne et billede af dragten, så jeg ved, hvilken dragt det præcis drejer sig om.

Betaling:

Betaling sker ved bankoverførsel til  konto reg nr. 2375 konto nr. 7561 718 886 (Nordea). Det er også muligt at betale via mobile pay til tlf. 2929 7647.

Levering:

Forsendelse foregår med Post Danmark. Du betaler forsendelsen – se priser på Post Danmarks hjemmeside. Du vælger selv hvilken forsendelsestype (og dermed pris) du ønsker. Du er også velkommen til at hente din dragt hos mig i Søvind, Horsens.

Reklamation og varereturnering

Ved fejl, mangler eller eventuelt udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

kostumegalleriet@gmail.com

Varer kan returneres til

Anne-Marie Tange-Pagaard

Kastanievej 2

5400 Bogense

Man er også velkommen til at aflevere varen personligt. Vedlæg kontonummer til refusion af varen og gerne et par ord om, hvorfor varen returneres.

Fortrydelsesret:

Der er 14 dages returret på varerne. Hvis du fortryder et køb, skal du blot returnere varen i samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto hurtigst muligt. Omkostninger til returnering skal du selv betale.

 

Kontakt:

Kostumegalleriet

Anne-Marie Tange-Pagaard

Kastanievej 2

5400 Bogense

Tlf. 26463244 (bedst om aftenen/weekend)

kostumegalleriet@gmail.com


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/